Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση του σωματείου «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» -κάλεσμα σε Γεν. Συνέλευση

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, 
Την Τρίτη 4-10-16 και ώρα 10:30 π.μ., στη μεγάλη αίθουσα του Ε.Κ.Θ, το Δ.Σ του Σωματείου, Συνταξιούχων «Η Συσπείρωση» Ν. Θεσσαλονίκης, σας καλεί για να σας ενημερώσει παρουσία δημοσιογράφων για 2 θέματα: 
1) Η αλήθεια και τα ψέματα για τις συντάξεις με παραδείγματα και αριθμούς, και 
2) Η αλήθεια και τα ψέματα για τα ραντεβού με γιατρούς του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των νοσοκομείων, με παραδείγματα και ημερομηνίες. 
Μετά το τέλος της ενημέρωσης θα ακολουθήσει Γ.Σ. με κύριο θέμα ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!! 

Συνάδελφοι-σες,
μας έκοψαν δεκάδες φορές τις συντάξεις μας χωρίς αυτό να εξυγιάνει το ασφαλιστικό μας σύστημα. Οι τελευταίες μειώσεις όμως (ΕΚΑΣ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Ε.Ο.Π.Υ.Υ), μας οδήγησαν σε οικονομικό αδιέξοδο. Η κατάσταση στον τομέα της Υγείας είναι τραγική, όπως η έλλειψη γιατρών ΕΟΠΥΥ και η υπολειτουργία των νοσοκομείων. Χωρίς χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχει υγεία, για την οποία πληρώσαμε ως εργαζόμενοι και πληρώνουμε ως συνταξιούχοι. 
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!!
Γι αυτο λοιπόν σε πρώτη φάση, το Δ.Σ του Σωματείου θα προτείνει στην Γ.Σ να διαμαρτυρηθούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ του Ν. Θεσσαλονικης, την Πέμπτη 6-10-16 (μαζί με εργαζόμενους, αγρότες, μικρομαγαζάτορες, ανέργους, φοιτητές, κ.λ.π), εξω από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο, πιάσαμε πάτο!!! 

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου