Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Κακοφορμισμένα ..Σπυράκια γεμάτα πύον

Το σώμα της ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον γεμάτο ...Σπυράκια που έχουν κακοφορμίσει.
«Να κοπούν οι συντάξεις» προτείνει η γνωστή MEGAλοδημοσιογράφος της ΝΔ, Μαρία ...Σπυράκι. Για την ακρίβεια ξεκίνησε την πρότασή της λέγοντας «να κοπούν οι συντάξεις», αλλά μετά "διόρθωσε" λέγοντας «να περικοπούν οι δαπάνες που είναι…οι συντάξεις» και μάλιστα τόνισε ότι «αυτό το έχει προτείνει από καιρό η ΝΔ...» 
Μάλιστα, τόσο που καμάρωσε γι αυτή τη σπουδαία δήλωσή της, που ένιωσε την ανάγκη να την κοινοποιήσει μαζικά και στο τουίτερ:

Ένα άλλο κακοφορμισμένο "σπυρί",  -και πάλι από τη ΝΔ (τυχαίο;), απευθυνόμενος μάλιστα σε στέλεχος της ΝΔ(!), εκπρόσωπο των στρατιωτικών ε.α., που επικαλούμενος τις αποφάσεις του ΣτΕ, παραπονέθηκε για τις περικοπές στις συντάξεις, ο πρώην υπουργός Β. Κικίλιας ένιωσε την ανάγκη να "απαντήσει", βγάζοντας το πύον του:
«Μη μας ψηφίσεις, δεν την θέλουμε την ψήφο σου, δεν θέλουμε την ψήφο κανενός σας, το κατάλαβες;» ... «Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα σας κόψουνε κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις. Και εμείς το ίδιο θα κάνουμε, όταν (σ.σ. ξανα)γίνουμε κυβέρνηση, θα κόψουμε τους μισθούς και τις συντάξεις. Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει τίποτε, το κατάλαβες; Τι θέλεις, τι ζητάς;»


Φυσικά, από αυτό το χορό με τα πυώδη και λοιμώδη νοσήματα, δεν θα μπορούσε να λείψει κι ένα άλλο γνωστό κυβερνητικό κακοφορμισμένο "σπυρί". 
Με κυνικό τρόπο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις απαιτήσεις των δανειστών, ο Κ. Ζουράρις απάντησε (Παραπολιτικά 90.1):  
«Να δούμε πώς θα είναι το πακέτο μέτρων που μας προτείνουν. Εάν δεν επιβαρύνουμε καθόλου ούτε τη φορολογία ούτε τις συντάξεις για το 2017 και το 2018 και πούμε για μέτρα που θα αφορούν για μετά το 2019, βλέπουμε. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019»

Κοντολογίς, ΝΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, κι όποιος αντέξει...

(πληροφορίες για το ρεπορτάζ από: Άνεμος Αντίστασης)

Τώρα, συνάδελφοι συνταξιούχοι, θα μου πείτε: εδώ δεν μας απασχολεί το μεγάλο πρωθυπουργικό καρκίνωμα που -κατ' εντολήν των αφεντικών του- ξεπλένει (και) τους ναζιστές της Ουκρανίας... Με τα κακοφορμισμένα σπυράκια θα ασχοληθούμε;;;... και θα έχετε απόλυτο δίκιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου