Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Κάλεσμα από το ΔΣ της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για μαζική συμμετοχή στο αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 15 Ιουνίου.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (P.F.L.P.) καλεί όλα τα ελληνικά κινήματα για κοινωνική δικαιοσύνη και τους υποστηρικτές της Παλαιστίνης να συγκεντρωθούν και να διοργανώσουν μια διαμαρτυρία ενάντια στην επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ, του εγκληματία πολέμου Μπενιαμίν Νετανιάχου, με αφορμή την τριμερή σύνοδο με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, στις 15 Ιουνίου.
Το PFLP καλεί όλες τις φιλικές ελληνικές δυνάμεις και κόμματα, να αντιπαλέψουν τους εντεινόμενους πολιτικούς, στρατιωτικούς κι οικονομικούς δεσμούς μεταξύ της Ελλάδας και της Σιωνιστικής οντότητας, δεσμοί που έρχονται σε αντιπαράθεση και σε βάρος του Παλαιστινιακού και του Αραβικού λαού, των οποίων οι πόροι και τα δικαιώματα κατασχέθηκαν από τον κατακτητή, ενώ παράλληλα ανοίγουν το δρόμο στη λεηλασία του πλούτου και του ελληνικού λαού, από το αμερικανικό και το Σιωνιστικό κράτος.

Το ΔΣ του Μικτού Σωματείου συνταξιούχων Θεσ/νίκης καλεί τα μέλη του σωματείου να συμμετάσχουν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 15 Ιουνίου, στις 7 μμ. στο άγ. Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου