Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Το Μικτό συνταξιουχικό Σωματείο «Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ενημερώνει τους συναδέλφους συνταξιούχους της GOODYEAR

Ο Οργανωτικός Γραμματέας της «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Κώστας Στάγκος, ως πρώην εργαζόμενος στη βιομηχανία GOODYEAR, ενημερώνει τους συναδέλφους συνταξιούχους:


 Συνάδελφοι της GOODYEAR, 
Πριν λίγες μέρες συναντήθηκα με την Γενική Διευθύντρια του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Αριστοτέλους, κ. Σίτα Νικολέτα και κατήγγειλα τα λάθη και την καθυστέρηση στην έκδοση των συνταξιοδοτικών αποφάσεων.

Σχετικά με το θέμα μας, διαπίστωσα ότι μέχρι στιγμής πάνω από το 60% (από τους 100 περίπου συναδέλφους στη GOODYEAR) που δικαιούνται αναδρομικά, τα εισέπραξαν από την ημέρα που έγινε η αίτησή τους (στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2016), και επίσης πήρα την υπόσχεση ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα τα εισπράξουν και οι υπόλοιποι που ανήκουν σε διπλά ταμεία π.χ. ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΤΣΑ κ.λ.π.  
Συγχρόνως θα απαιτήσουμε και την άμεση εκδίκαση όλων των ενστάσεων που κατατέθηκαν και θα κατατεθούν από συναδέλφους, διεκδικώντας τα αναδρομικά μας από την προηγούμενη πενταετία και, μάλιστα, ακριβώς από την ημέρα που δικαιωθήκαμε από το ΙΚΑ! 

Συνάδελφοι της GOODYEAR,
πρέπει επιτέλους το σύνθημα που φωνάζαμε οι (πάνω από 150) GOODYEARίτες, το Γενάρη του 2014 έξω από το ΙΚΑ, ότι «τα ασφαλιστικά ταμεία ανήκουν στους εργάτες και στους συνταξιούχους, και όχι στους γραφειοκράτες, το κράτος και τα αφεντικά», να μπει στην ημερήσια διάταξη του Σωματείου συνταξιούχων «Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», για να συγκροτήσουμε ένα πραγματικά μαχητικό κινημα για εργατικό και συνταξιοδοτικό έλεγχο των ασφαλιστικών μας ταμείων, με πρώτο αίτημα «δώστε πίσω τα κλεμμένα» !!!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Σωματείου μας, στις 1,2 και 3 Νοέμβρη!

Ο οργανωτικός γραμματέας του Σωματείου «Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
                                                                                                   Κώστας Στάγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου